Lunta!

Valkea kaupunki
Luminäky lähiössä

Keskipäivän luminäkymä kaupungissa. Arvatenkin Juopulilla lunta on myös. Tällä kelillä saa postikorttikuvat. Kosteana laskeutuneesta lumesta on pikkupakkanen tehnyt keveää, alkutalven haurasta pumpulipöperöä oksille.

Aurinko on ylhäällä vielä parisen tuntia, alkaa painua näkyviltä ennen kolmea iltapäivällä.

Joka vuosi ensimmäinen runsas, maahan jäävä pakkaslumi yllättää valollaan ja valkeudellaan. Verhot kun saa auki yöllisen lumisateen jälkeen, voi aivan äimänä töllistellä, että tällaistako se oli, näin kirkasta, puhdasta ja toiveikkuutta herättelevää.

Eilisen Hesari (23.11.) uutisoi, että lumesta on tulossa harvinaista. Pääkaupunkiseudulla pysyvän talven tulo voi siirtyä pitkästi tammikuun puolelle. Oulun seudullakin pitkät talvet ovat harventuneet. Nämäkin lumet kuulemma sulavat vielä pois ennen tosi talven tuloa.

Nautiskellaan nyt, kun tätä näkymää riittää!

Taivaassa reikä
Taivaassa reikä