Kesätiedote

Kesä on jo pitkällä, joten nyt on hyvä hetki kertoa hieman Juopulin kyläyhdistyksen kuulumisista ja tulevista tapahtumista. Juopulin kyläyhdistyksen hallituksessa tapahtui toukokuussa yksi muutos, kun hallituksen jäsen Marjatta Koret valittiin rahastonhoitajaksi ja kirjanpitäjäksi. Uusi rahastonhoitaja muistuttaa jäsenmaksujen suorittamisesta, jotta voit tällä pienellä maksulla olla mukana kyläyhdistyksen toiminnassa.

jarvi

Kesän alussa on Juopulin kylätalolla ehditty tehdä monenlaista. Kylätalolla on käynyt vierailijoita, joilta olemme saaneet positiivista palautetta. Juopulinjärven uistelukilpailuissa oli mukana 54 venekuntaa, ja kyläyhdistys vastasi tapahtumassa kioskista. Kyläyhdistyksellä on ollut kaksi kesätyöntekijää. On keitetty punamultamaalia, jolla on maalattu kylätalon piharakennusta. Punamultamaalia voi ostaa kyläyhdistykseltä, jos joku tarvitsee. Punamultamaalista voi kysellä Heikiltä. Kylätalon pihamaan grillikatosta on uudistettu. Grilliä saavat käyttää kaikki kyläläiset yleisiä sääntöjä ja siisteyttä noudattaen.

Ilman talkoita ja talkoohenkeä emme selviäisi, joten lämmin kiitos kaikille talkoissa ja yhteisessä tekemisessä mukana olleille!

Ravit järjestetään Juopulin raviradalla TervasTiima-viikon lopulla lauantaina 6.7. kello 13. Lippu on 5 euroa ja se sisältää käsiohjelman. Alle 16-vuotiaat pääsevät alueelle ilmaiseksi. Juopulin kyläyhdistys myy tapahtuman kioskilla suuhun pantavaa. Tervetuloa ravitunnelmaan!

Aurinkoista kesää kaikille!